Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив невладиним организацијама за консултације на нацрт Секторске анализе за област родна равноправност за 2020. годину

Објављено: 12.04.2019. 16:23 Аутор: ПР служба

 

У складу са чланом 12 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија и у вези члана 32а Закона о невладиним организацијама, Министарство за људска и мањинска права објављује  

Јавни позив

заинтересованим невладиним организацијама за консултације у циљу сачињавања Секторске анализе за утврђивање предлога приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација из државног буџета у 2020. години за област родна равноправност.

Представници/е невладиних организација могу своје коментаре на нацрт Секторске анализе за област родна равноправност доставити Министарству за људска и мањинска права на е-маил: сања.зугиц@ммп.гов.ме  најкасније до 27. априла 2019. године.

Састанак са представницима/ама невладиних организација одржаће се у Министарству за људска и мањинска права, у четвртак, 18. априла у 10х, Булевар Светог Петра Цетињског бр.130.

Нацрт секторске анализе можете преузети овдје: Нацрт секторске анализе за 2020 за Родну равноправност.пдф

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?