Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив невладиним организацијама за консултације на нацрт Секторске анализе 2020. за област Заштита и промовисање људских и мањинских права - заштита права Рома/Ромкиња и Египћана/Египћанки

Објављено: 12.04.2019. 19:31 Аутор: ПР служба

 

У складу са чланом 12 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија и у вези члана 32а Закона о невладиним организацијама, Министарство за људска и мањинска права објављује  

Јавни позив

заинтересованим невладиним организацијама за консултације у циљу сачињавања Секторске анализе за утврђивање приједлога приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација из државног буџета у 2020. години за област Заштита и промовисање људских и мањинских права - заштита права Рома/Ромкиња и Египћана/Египћанки.

Представници/представнице невладиних организација могу своје коментаре на нацрт Секторске анализе за област Заштита и промовисање људских и мањинских права - заштита права Рома/Ромкиња и Египћана/Египћанки доставити Министарству за људска и мањинска права на е-маил: рамиз.сахман@ммп.гов.ме  најкасније до 27. априла 2019. године.

Састанак са представницима/представницама невладиних организација одржаће се у просторијама Министарства за људска и мањинска права (Булевар Светог Петра Цетињског бр.130. зграда НОРМАЛ Цомпанy, ИИ спрат), дана 23. априла 2019. године у 11.00 часова.

Нацрт можете преузети овдје:Нацрт Секторске анализе за 2020. годину - РЕ.пдф

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?