Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министарка Прибиловић на Регионалној конференцији земаља Европе и Централне Азије у Анкари

Објављено: 10.06.2019. 19:49 Аутор: мју

Министарка јавне управе, Сузана Прибиловић учествоваће на позив Свјетске банке на Регионалној конференцији земаља Европе и Централне Азије, посвећеној изградњи ефикасних, одговорних и инклузивних институција, која ће се одржати од 11 - 12. јуна 2019. у Анкари (Турска).

У фокусу Конференције су иновације у реформама управљања и подизање способности и одговорности влада, истичући примјере земаља које предњаче у реформама у управљању, презентирање најновијих рјешења и захтјева за друштво и предузећа.

Главне теме на првој ЕЦА конференцији биће подијељене у шест тематских области које су фундаменталне за развој способности и одговорности влада а то су: јачање јавних политика, ефективно управљање ресурсима, унаприеђење јавних услуга, јачање јавно-приватне сарадње за ефективан рад и инвестирање, разумијевање и ангажовање са политичко економским покретачима и Гов-Тецх.

Конференција, која се организује под покровитељством Свјетске банке за Европу и Централну Азију (ЕЦА), окупиће око 450 делегата, укључујући високе званичнике влада, међународне партнере, представнике академске заједнице, приватног сектора и грађанског друштва из свих земаља Европе и Централне Азије, укључујући и земље-чланице ЕУ.

МИНИСТАРСТВО ЈАВНЕ УПРАВЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?