Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министарка Прибиловић на завршној конференцији ,,Уједињени можемо више, глас студентима, подршка радницима!’’

Објављено: 17.12.2019. 18:06 Аутор: мју

Министарка јавне управе, Сузана Прибиловић, учествоваће на завршној конференцији пројекта ,,Уједињени можемо више, глас студентима, подршка радницима!'' НВО ,,Млади Роми'' у сриједу, 18. децембра у хотелу ,,Верде'' са почетком у 10 часова.

У уводном дијелу, поред министарке Прибиловић, говориће и Самир Јаха, извршни дирекотр НВО ,,Млади Роми'',  Младенка Тешић, менаџерка програма за људска права и демократизацију у Делегацији Европске уније у Црној Гори, Срђа Кековић, генерални секретар Уније слободних синдиката Црне Горе.

Након уводних излагања, биће организована два панела, на теме: ,,Синдикално организовање и удруживање радника у комуналној дјелатности'' и Јавни активизам Рома у Црној Гори''.

Циљ конференције је да се јавности представе циљеви и реализоване активности пројекта, које су првенствено биле усмјерене на политичку, друштвену, радну интеграцију и синдикално удруживање Рома и Египћана у Црној Горе, а догађај ће окупити представнике државних органа, цивилног сектора, међународних организација и медија.

Пројекат финансира Европска унија кроз Европски инструмент за демократију и људска права, а кофинансира Министарство јавне управе

 

МИНИСТАРСТВО ЈАВНЕ УПРАВЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?