Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење

Објављено: 30.06.2020. 18:10 Аутор: АНБ

Чланом 43 Закона о финансирању политичких субјеката и изборних кампања („Службени лист ЦГ“, бр. 03/20 и 38/20) прописано је да су државни органи, органи државне управе, органи локалне самоуправе, органи локалне управе, јавне установе, државни фондови и привредна друштва чији је оснивач и/или већински или дјелимични власник држава или јединица локалне самоуправе, дужни да на својој интернет страници објаве седмодневно све путне налоге за коришћење службених возила, од дана расписивања до дана одржавања избора, као и да их доставе Агенцији за спрјечавање корупције.
У складу са реализацијом надлежности из Закона о АНБ и сходно одредбама Закона о тајности података, путни налози за коришћење службених возила у Агенцији за националну безбједност су рјешењем директора Агенције означени степеном тајности, те стога не могу бити јавно објављени документи.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?