Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Помоћ за најугроженије у Гусињу и Рожајама

Објављено: 28.07.2020. 19:12 Аутор: МЕК
У циљу ублажавања негативних економских посљедица насталих епидемијом корона вируса (ЦОВИД-19), а посебно због ригорозних епидемиолошких мјера које су биле на снази у општинама Рожаје и Гусиње, Влада Црне Горе одлучила је да помогне најугроженијим категоријама становништва у наведеним општинама. Уважавајући такву ситуацију и потребу за пружањем помоћи, Министарство економије је спровело поступак јавне набавке 5100 пакета са животним намирницама.

Пакети ће бити подијељени корисницима материјалног обезбјеђења, корисницима додатка за његу и помоћ, као и корисницима личне инвалиднине, преко Центра за социјални рад. Пакети ће бити подијељени и пензионерима са најнижим пензијама, преко Удружења пензионера, као и лицима односно породицама које се налазе у самоизолацији. 

Расподјела пакета по утврђеним категоријама почеће 28.7.2020. године, на адресу корисника, преко Центра за социјални рад, Удружења пензионера и наведених општина. 

МИНИСТАРСТВО ЕКОНОМИЈЕ
БИРО ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?