Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НАЈАВА: УСПОСТАВЉА СЕ АВИО ЛИНИЈА СА ЛУКСЕМБУРГОМ

Објављено: 26.01.2021. 20:50 Аутор: узд
Предсједница Културно-информативног центра Црне Горе у Луксембургу Фетија Калач састала се 8. јануара 2021, са извршним директором луксембуршке авио компаније « Луксер » Жилом Феитом и његовим сарадницима.
Том приликом дефинисани су детаљи првих летова на релацији Луксембург – Подгорица – Луксембург и Луксембург – Тиват - Луксембург.


Како се наводи у саопштењу Културно-информативног центра Црне Горе у Луксембургу, први авион на релацији Луксембург – Подгорица полетјеће 1. априла 2021. године, а почетна цијена повратне карте ће износити 149 еура са свим урачунатим таксама. У љетњем периоду (од јуна 2021), почетна цијена авионске карте износиће 201 еуро. Планирано је да авиони на релацији Луксембург-Подгорица-Луксембург саобраћају два пута седмично, понедјељком и четвртком.


Луксер авио компанија ће додатно оперирати једном седмично до тиватског аеродрома. Овај лет је првенствено намијењен корисницима услуга ЛуxаирТоурс, који желе да проведу одмор у Црној Гори. Цијена овог седмодневног аранжмана, са авионском картом, смјештајем у хотелу, доручком и превозом од аеродрома до хотела и назад, износиће 450 еура по особи. Авион за Тиват ће летјети сваке суботе, у периоду од 15. маја до 2. октобра. Изван предложеног аранжмана, за путнике који само купују авионску карту, почетна цијена повратне карте до тиватског аеродрома износиће 149 еура, док ће од јула износити 241 еура, са свим урачунатим таксама.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?