Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Израда и управљање ЕУ пројектима- локални ниво

Објављено: 18.03.2021. 17:18 Аутор: УзК

Управа за кадрове и Заједница општина Црне Горе настављају са досадашњом добром праксом у заједничком организовању обука из области коришћења средстава финансијске подршке ЕУ, за локалне службенике.

Напредни ниво обуке „Израда и управљање ЕУ пројектима - Јавне набавке према правилима Практичног водича за процедуре склапања уговора за спољне активности Европске уније – ПРАГ“, организује се по захтјеву Главног града Подгорице, за службенике који имплементирају пројекте из различитих ЕУ фондова. Обука ће се организовати 18. и 25. марта и 1. априла, а предавач на обуци је Дарко Мрваљевић, предсједник Одбора за европске интеграције и међународну сарадњу у Заједници општина.

Циљ обуке је да учесницима пружи неопходна знања и приближи процедуре набавки по правилима Европске уније. Учесници ће поред теоретских знања, кроз практичне вјежбе, те искуства тренера, научити како да правилно спроведу поступке набавке по ЕУ правилима, као и да припреме финансијске извјештаје по ЕУ правилима.

Координаторке обуке:

Милица Пејовић
милица.пејовиц@хрма.ме

Јелена Борозан
јелена.борозан@уом.цо.ме


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?