Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржан седми састанак Управног одбора за Уговор “Имплементација Новог компјутеризованог транзитног система (НЦТС)''

Објављено: 11.07.2022. 15:20 Аутор: УПРАВА ПРИХОДА И ЦАРИНА
Дана 8.7.2022. године, одржан је седми састанак Управног одбора уговора “Имплементација Новог компјутеризованог транзитног система (НЦТС)''. Овај уговор је потписан у оквиру Пројекта „Подршка Управи царина“ који се финансира из средстава Инструмента за претприступну помоћ (ИПА) 2014.

На састанку Управног одбора за Уговор „Имплементација Новог компјутеризованог транзитног система (НЦТС)'' представљен је шести Привремени извјестај са истакнутим активностима и задацима које је извршио конзорцијум чији је носилац Солитеа, у периоду извјештавања од 1. фебруара 2021. године до 31. јануара 2022. године, као и радни план за наредних пет мјесеци, који је усвојен на крају састанка.

Састанку су присуствовали, осим представника Управе прихода и царина и извођача пројекта, и представници Министарства финансија, ЦФЦУ и Делегације ЕУ у Црној Гори.

На састанку су разматрани и текући ризици који могу утицати на успјешну реализацију уговора и истакнута неопходност ефикасног рада УПЦ и уговарача у оквиру овог пројекта због предвиђених кратких рокова.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?