Сјутра почиње са радом „Цалл центар“ МУП-а 19820

Уочи избора за одборнике у Скупштини општине Никшић, који ће се одржати 14. марта 2021. године, Министарство унутрашњих послова оформило је „Цалл-центар“ са јединственим бројем 19820.

Позивањем овог броја и саопштавањем личних података (име и презиме, датум рођења и име родитеља) или јединственог матичног броја, грађанин ће од оператера добити информацију о томе да ли је уписан у бирачки списак и на којем бирачком мјесту гласа.

Такође, грађани ће позивањем овог броја моћи и да пријаве евентуалне неправилности везане за изборни процес, а поводом расписаних избора за одборнике у Скупштини општине Никшић.

„Цалл-центар“ МУП-а радиће сваког дана, почев од сјутра, 1. марта, у термину од 8 до 20 часова, док ће у недјељу, 14. марта, радити у периоду од 7 до 20 часова. Јединствени број 19820 је бесплатан и доступан за све кориснике мобилне и фиксне телефоније у Црној Гори.

Напомињемо да ће Подручна јединица за управне послове, држављанство и странце Никшић, Министарства унутрашњих послова, у вријеме одржавања избора, тј. у недјељу, 14. марта 2021. године, радити у периоду од 7 до 20 часова, како би грађани били у могућности да преузму идентификациона документа, за чије издавање су захтјев поднијели у претходном периоду.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?