Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министарка Пејановић-Ђуришић у службеној посјети Великој Британији

Министарка одбране проф. др Милица Пејановић-Ђуришић боравиће у понедјељак, 28. априла 2014. године, у радној посјети Краљевини Великој Британији.

Том боравка у Лондону, министарка Пејановић-Ђуришић ће се састати са министром одбране Велике Британије Филипом Хамондом и министром за међународну безбједносну стратегију у британској влади Ендрју Мурисоном, са којима ће разговарати о спроведеним реформама у систему одбране, оствареним резултатима на путу евроатлантских интеграција и очекивањима са предстојећег НАТО самита у Велсу. Посјета Великој Британији биће прилика за даље унапређење односа два министарства, те дефинисање приоритетних области за сарадњу у наредном периоду.

Делегацију, коју предводи министарка Пејановић-Ђурисић, чине државни секретар МО Бојан Шаркић, савјетник министра за војна питања, пуковник Рајко Пешић и начелник Дирекције за међународну сарадњу, потпуковник Саша Јовановић.

Министарство одбране / Биро за односе са јавношћу
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?