Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Представљен пилот пројекат "Предузетничко учење"

Објављено: 28.08.2014. 10:43
У Заводу за школство је јуче презентован пилот пројекат Предузетничко учење. Пројекат ће бити реализован у сарадњи и уз финансијску подршку Регионалног центра за предузетничко учење (СЕЕЦЕЛ) из Загреба.

Са активностима на пројекту представнике/це образовно-васпитних институција је упознала директорица СЕЕЦЕЛ-а, Ефка Хедер. У име Завода за школство присутне је поздравила Невена Чабрило, координаторка за предузетничко учење, а испред Дирекције за мала и средња предузећа је говорила Анђела Гајевић.

У пројекат је укључено 8 основних школа (ОШ „Србија“, Бар; ОШ „Сутјеска“, Подгорица; ОШ „Милија Никчевић“, Кличево; ОШ „Његош, Котор; ОШ „Вељко Дробњаковић“, Рисан; ОШ “Анто Ђедовић“, Бар; ОШ „Октоих, Подгорица; ОШ „Лука Симоновић“, Никшић), четири гимназије (Гимназија „Петар И Петровић Његош“, Даниловград; Гимназија „Котор“, Котор; Гимназија „Стојан Церовић”, Никшић; Средња мјешовита скола “Бећо Башић”, Плав) и два универзитета (Факултет за хуманистичке студије и Факултет за прехрамбену технологију и безбиједност хране, Универзитет Доња Горица и Филозофски факултет у Никшићу, Студијски програм за енглески језик и книжевност и Студијски програм за образовање учитеља, Универзитет Црна Гора).
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?