Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Свечано уручивање награде ,,Октоих” добитнику у 2014. години

Свечано уручивање Државне награде „Октоих” за 2014. годину биће одржано у суботу, 17. јануара 2015. године.

Највеће црногорско признање у области образовања и васпитања у 2014. години, према одлуци жирија, добила је Гимназија „Петар И Петровић Његош“ из Даниловграда, професорица руског језика у ОШ „Ристо Ратковић“ из Бијелог Поља Вера Јоксимовић и директорица ОШ „Павле Ровински“ из Подгорице Маријана Папић.

Награду ће уручити руководилац Министарства просвјете и министарка науке проф. др Сања Влаховић, уз присуство предсједника жирија Павла Горановића, званица и представника медија.

По Закону о државним наградама, сваке године се појединцима и установама из области образовања (предшколског, основног, средњег и високог, као и ученичког и студентског стандарда), за изузетне резултате у васпитању и образовању, могу додијелити највише три награде „Октоих“. 

Свечаност ће бити одржана у Вили Горица у 13:00 сати.

За праћење овог догађаја обавезно је извршити акредитације у Министарству просвјете путем факса на број 020/ 410-111 или путем маилова на адресе: весна.војиновиц@мпс.гов.ме и ивона.медједовиц@мпс.гов.ме најкасније до петка, 16. јануара 2015. године до 14.00 часова.

Министраство просвјете / Биро за односе с јавношћу
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?