Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава за медије: 29. сједница Националног савјета за одрживи развој и климатске промјене

Објављено: 10.12.2015. 21:52 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма
29. сједница Националног савјета за одрживи развој и климатске промјене биће одржана 11. децембра о.г. са почетком у 11 часова у некадашњој згради Владе Црне Горе (Ул. Јована Томашевића бб) у Подгорици. Сједницом ће предсједавати предсједник Националног савјета Филип Вујановић.

Национални савјет за одрживи развој и климатске промјене као савјетодавно тијело Владе Црне Горе, основан је 2002. године са основним задатком да пружи стручну подршку Влади Црне Горе у вођењу политике одрживог развоја. На 29. сједници биће размотрен Нацрт националне стратегије одрживог развоја Црне Горе до 2030. године и Нацрт националне стратегије запошљавња и развоја људских ресурса за период од 2016-2020 године. Такође, биће направљен преглед прогреса у реализацији претходно донијетих препорука и оцјена Националног савјета за одрживи развој и климатске промјене и преглед најзначајнијих текућих активности у спровођењу политике одрживог развоја Црне Горе.

Сниматељи и фоторепортери могу забиљежити почетак засиједања. Након сједнице биће дато саопштење за јавност.

Сниматељи и фоторепортери могу се акредитовати путем маила ана.костиц@мрт.гов.ме или на број телефона 069 156 926.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?