Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Школско такмичење из стручно теоријских предмета и практичне наставе у ЈУ Школа за средње и више стручно образовање „Сергије Станић“

Објављено: 02.03.2017. 20:40 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

ЈУ Школа за средње и више стручно образовање „Сергије Станић“ организује Школско такмичење из стручно-теоријских предмета и практичне наставе, у суботу, 4.марта у периоду од 7 до 15 сати.

Такмичиће се 105 ученика у десет различитих дисциплина (припремање коктела, сервирање вина, аранжирање стола и прављење салвета, филирање воћа, припремање хладног предјела, припремање јела од рибе, припремање посластице, израда бизнис плана, квиз знања из туризма, фазе класицне продаје).

Ученици ће имати прилику да тог дана покажу своја умијећа, знања и такмичарски дух. Квалитет рада ученика ће пратити професори и жири који ће сачињавати врсни стручњаци из различитих области (Ђурдја Катић, потпредсједница удружења сомелијера Србије, представник удружења бармена, менаџери хотела, шефови кухиња из Подгорице и са приморја, врсни посластичари и други). Награђени ће бити они ученици који заузму И,ИИ и ИИИ мјесто.

Свечана додјела награда биће организована у петак, 10.марта у школском амфитеатру.

ЈУ Школа за средње и више стручно образовање „Сергије Станић“

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?