Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ЛИСТА НВО КОЈЕ НЕ ИСПУЊАВАЈУ УСЛОВЕ за предлагање представника за члана/цу у радном тијелу за израду Приједлога Правилника о врстама звања, условима, начину и поступку предлагања и додјељивања звања наставника

Објављено: 15.11.2019. 21:24 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

На основу члана 8 став 2 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија (,,Службени лист ЦГ“, број 41/18) Министарство просвјете објављује 

ЛИСТУ НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА КОЈЕ НЕ ИСПУЊАВАЈУ УСЛОВЕ

на основу јавног позива који је Министарство просвјете објавило 25. октобра .2019. године, за предлагање представника НВО за члана/цу у радном тијелу за израду Приједлога Правилника о врстама звања, условима, начину и поступку предлагања и додјељивања звања наставника:



Невладина организација ,,Еко центар“ , у Бијелом Пољу


Након увида у достављену пријаву са документацијом утврђено је да Невладина организација ,,Еко центар“ у Бијелом Пољу не испуњава услове прописане чланом 4 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија. Наиме наведена НВО у Статуту нема утврђене дјелатности и циљеве у области које су у вези са питањем које сагледава односно нормативно уређује радно тијело и нема у претходне три године у вези са предметним питањем спроведена истраживања, односно израђен документ, организован скуп или реализован пројекат усмјерен на унапређење стања у области која је предмет рада радне групе.


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?