Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Семинар Европског центра за модерне језике

Објављено: 12.11.2021. 14:12 Аутор: Завод за школство

Семинар на тему Израда валидних језичких тестова у складу са Заједничким европским оквиром за језике (допуњено издање) биће одржан онлајн 16, 17. и 18. новембра 2021. у организацији Испитног центра, Завода за школство и Европског центра за модерне језике из Граца.

 
Семинар представља једну од активности Заједничког програма Европске уније и Савјета Европе, односно Европског центра за модерне језике из Граца и Европске комисије, у области иновативних методологија и оцјењивања у настави страних језика.

 
Циљ обуке је да се учесници упознају са допуњеним издањем Заједничког европског оквира за живе језике и његовом примјеном у настави језика и оцењивању, као и да добију практичне савјете везано за конструкцију задатка за вјештине слушања, читања и писања у складу са Заједничким европским оквиром, али и предметним програмима.

Учесници семинара су професори страних језика, тренери, аутори ајтема и оцјењивачи, савјетници Испитног центра и Завода за школство.

Предавачи су експерти Европског центра за модерне језике Јосé Ноијонс и Јана Бéрешовá.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?