Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Обиљежавање Европског дана језика

Објављено: 18.09.2017. 10:34 Аутор: Завод за школство

Удружења наставника страних језика из Црне Горе (Удружење наставника енглеског језика Црне Горе ЕЛТАМ, Удружење наставника њемачког језика Црне Горе, Удружење наставника италијанског језика Црне Горе, Удружење предавача руског језика и књижевности Црне Горе и Удружење професора француског језика Црне Горе), у сарадњи са Заводом за школство, позивају Вас да активности и догађаје поводом обиљежавања Европског дана језика 26.9.2017. године, планиране у Вашим школама или у сарадњи са локалним заједницама, најавите и промовишете на wебсајту Европског центра за модерне језике Савјета Европе.

Наставници из Црне Горе од ове године имају могућност учешћа и најаве појединачних догађаја поводом обиљежавања и промовисања Европског дана језика. Удружење наставника енглеског језика Црне Горе ЕЛТАМ је координатор активности на националном нивоу.

На wебсајту Еуропеан Даy оф Лангуагес 26 Септембер (хттп://едл.ецмл.ат/) можете пронаћи материјал који ће Вам послужити за припрему планираних догађаја у Вашој школи или локалној заједници.

Догађај/активност званично најављујете попуњавањем форме на wебстраници хттп://едл.ецмл.ат/Евентс/ЕвентсДатабасе/табид/1772/цтл/Едит/мид/3439/Default.аспx.

Школе које региструју своје активности/догађаје на сајту Савјета Европе могу нас контактирати да добију промотивни материјал (наруквице, стикере) на емаил елтам.едл.цоординатор@гмаил.цом .

Гласање за најиновативнији догађај ће трајати од 20.09.2017. године до 20.10.2017. године, а резултати ће бити објављени у децембру.

Кратак извјештај о одржаним активностима са фотографијама је потребно послати на емаил адресу елтам.едл.цоординатор@гмаил.цом најкасније до 9.10.2017. године како би исти били сумирани и промовисани на националном нивоу.

Позивамо Вас да искористите пружену прилику и промовишете рад својих ученика, своју школу и локалну заједницу у оквиру мреже Савјета Европе.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?